Fact of life

Lonely
Pada Akhirnya Manusia Akan Sendiri

2 thoughts on “Fact of life

  1. Ini kok ya toch kemana aja sih! . But, glad to see you again. And the photo, yes indeed so we the human, bukan hya di dunia ini aja bakalan sendiri, klu pigi ke sono juga mesti sendiri, nyebrang ke negeri yg baru..hihihihi. Regards utk Iwa, ditanyain tuh ama temen2 di efbe and group kampret.

    • Hehe lagi jadi kuli dulu mba della,,
      kaya jomblo sejati ya mba sendiri tiusss😀,, iya tu di efbe mba inge eksen terus hahaha

Let's say something ..!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: